June 12, 2013

Suosikit

Taaperon suosikit eri asioissa vaihtelevat ikätyypillisesti tilanteen ja mielialan mukaan joskus hyvinkin nopeasti. Jos ei vielä ihan varsinaisen, niin ainakin esiuhmaiän merkkejä löytyy yhä useammin: kaikkeen äidin ehdottamaan tai sanomaan tulee selkeä, lyhyt ja napakka "ei!"- äiti ei oikein kelpaa mihinkään, paitsi jos sattuu tulemaan pipi, silloin äiti edelleen on ykköslohduttaja.

Viikonlopun suosikit olivat selkeät, Suomen vieraat löivät omat vanhemmat kirkkaasti kuusi-nolla. Kun maanantaina söin Taaperon kanssa kahdestaan aamupalaa ja kerroin että Vaari lähtee lentokoneella Vaarin omaan kotiin, oli Taaperolla selkeät suunnitelmat: "Taapero ähtee Aarin otiin", hän totesi ja jatkoi aamupalan lusikointia niin kuin ei mitään.

Lelupuolella tutut asiat jatkavat voittokulkuaan.


Brion junarata ja Legot ovat ihan ehdottomia, pehmoleluista eniten huomiota on saanut tuo hiukan kuluneen näköinen nalle. Tosin toinen, isompikin nalle on saanut osansa haleista ja toiminut niin tyynynä kuin painikaverinakin. Muita suosikkilistan kärkipään leluja tai esineitä ovat mm. pieni punainen auto, kampa, pallot ja kirahvikirja (tämän kestosuosikin syrjäytti hetkeksi Kultakutri, mutta kirahvi on palannut huipulle).

Viikko sitten Taapero ei voinut usko onneaan, kun sai ihan oman potkulaudan!


Sen ajaminen ei tosin käynytkään ihan luonnostaan, joten se ei nyt ole ihan niin ehdoton juttu, mutta kunhan tässä vähän harjoitellaan, niin eiköhän tuo nouse rankingissa.

Mutta tämän hetken huippusuosikki löytyi viikonloppuna tuliaispaketista. Se oli ihan tavallisen Lego-paketin näköinen, mutta oooo, mitä sieltä löytyikään?


Mopo! Voi tätä onnen päivää! Mopon kanssa leikitään ja ajetaan, mutta myös syödään, käydään suihkussa ja pestään hampaat - ja tietysti nukutaan.  Taapero, mopo ja "ieni etä", niin kuin hän tuota Lego-ukkelia kutsuu, ovat erottamattomat!

No comments:

Post a Comment