June 13, 2013

Ruusun nimi - The Name of the Rose

Econ mahtavan romaanin käsittelyn sijasta tässä postauksessa on - ruusuja. Kotipihamme ruusut nimittäin alkavat kukoistaa!

Pari kuvista on jo reilun viikon takaa, ja ajatukseni oli odottaa pari päivää, että kaikki kukkisivat ja saisin useamman ruusun tähän samaan postaukseen. No, eihän se niin mene, pihalla on niin montaa erilaista ruusua, että nehän kukkivatkin ihan eri tahtiin. Tällaiselta täällä siis näyttää. Nimistä välittämättä, sillä enhän minä niitä tiedä. Jos joku tunnistaa, niin nimiä saa kirjoitella vaikka kommenttikenttään!

Instead of Eco´s magnificent novel this post is about roses. Regardless the names as I don't know them. If you know you are more than welcome to share them in the comment box. This is how it looks like here.


Naapuruston pihoilla näkyy toinen toistaan upempaa ruusuloistoa, tässä pari otosta.

These are from other gardens in the neighbourgood.


Paljon on pensaita vielä nupullaan, joten ruusupostauksia saattaa tulla kesän mittaan vielä lisää.

There are lots of roses still to come so I might have to add more pictures later this summer.

2 comments:

  1. Onpa kauniita ruusuja, noi ensimmäisen kuvan varsinkin! Meidänkin pihalla kasvaa paljon erilaisia ruusuja, tosin nyt vähän aiempaa vähemmän, kun muutaman pensaan pistin syksyllä matalaksi (saavat kasvaa uudelleen) ja mun suosikki köynnösruusu ilmeisesti kuoli talvella.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei kiitos, vaikka kiitos kuuluukin talon aiemmille asukkaille :) Ruusujen kasvattminen on käsittääkseni aika taitolaji.

      Delete