June 23, 2013

Glamourimpaa ostostelua

Suomi alkaa palata arkeen juhannuksen vietosta, on saunottu ja poltettu kokkoa. Vaan ei täällä, täällä on vietetty arkiviikonloppua, tosin hiukan normaalia glamoröösimmassa ympäristössä, kävimme nimittäin eräässä UK:n suurimmista ostoskeskuksista.


Glamoröösin tästä ostoskeskuksesta tekee mm. se, että täällä on ns. kaikki merkit. Edulliset, keskihintaiset, kalliit, hyvin kalliit, tosikalliit ja vielä superkalliitkin.


Arvaatte varmaan, missä me teimme ostoksia... 

Englantilaiseksi ostoskeskukseksi Westfield on erittäin moderni ja siisti. No, sehän onkin aika uusi, valmistunut 2008, mutta siis yleisesti ottaen täällä on kaikki ns. kodikkaasti nuhjuista. Paitsi siis Westfieldissä, joka kiilteli ja kimalsi.


Lounaaksi nautimme vietnamilaista "katukeittiöruokaa".


Kesärullia ja sitruunaruoho-chilikanaa, nam. Ja limut ihan lasipullosta. Tosin Taapero ei sitten ihastunutkaan kesärulliinsa, joten kipaisimme vielä ranskiskojullekin. Food courtit on kyllä käteviä, kun lounaansa voi ostaa mistä tahansa alueen ravintoloista, vaikka jokainen seurueen jäsen eri paikasta, ja silti voi istua samaa pöytään. Lisää näitä myös Suomeen.

Jos ei halua kävellä kaupasta kauppaan ulkona englantilaisessa säässä, niin Westfield on kyllä oiva ostosvaihtoehto kaikille kukkaroille. Itse en ole kovin hyvä shoppailemaan perheen kanssa, nytkin mukaan tarttui vain parit shortsit Taaperolle Gapin alesta, mutta taidanpa jonkun palkkapäivän jälkeen mennä tuonne käymään ihan itsekseni...

Westfield London Shepherd's Bushissa.

No comments:

Post a Comment