June 02, 2013

Ei mennyt ihan putkeen - Not actually as planned

Aina ei asiat mene ihan suunnitelmien mukaan, eikä edes vaikka ei olisi oikeastaan edes suunniteltukaan. Sunnuntaiaamu oli ihanan aurinkoinen ja lämpöinen ja päätimme lähteä ihan ex-tempore tutustumaan Hatfield Houseen.

Things don't always go as planned. As Sunday morning was really nice and sunny and warm we decided, totally ex tempore, visit the nearby Hatfield House.


Aivan ihastuttava paikka, tosin emme sitten ikinä päässeet portin sisäpuolelle. Totesimme nimittäin heti autosta noustessamme, että täällähän on kylmä (täällä ei todellakaan ole hätyytelty Suomen lämpölukemia), eikä mukaan tulleet vaatteet oikein tilannetta auttaneet. Joten päätimme, että kierrämme kaupat, syömme lounasta ja lähdemme takaisin. Eipä olisi ollut kenelläkään kivaa, jos olisimme menneet sisäpuolelle. Sattuneesta seurueen ikäjakaumasta johtuen nimittäin olimme ajatelleet nimenomaan tututua paikan puutarhaan (vaikka itseä olisi kyllä kiinnostanut talon sisäpuolikin).

Mutta se, mitä ehdimme nähdä, sai meidät kyllä laittamaan kohteen sille jo kuuluisaksi tulleelle tänne-täytyy-mennä -listalle.

Such a lovely place, even though we never saw it inside the gates. As we got out of the car we saw how cold it actually was. Obviously we didn't bring warm enough clothes with us and we specifically wanted to see the gardens (I don't know about your children but our Toddler isn't that into old furniture, paintings and porcelain - even though I am...). Therefore, we decided just to see the shops in the area, have lunch and drive back home. But what we managed to see made us add this place on our places-to-see list.

Lipusta voi arvata, mistä kylmyys johtui.


Huumaava tuoksu!


Näissä kyllä kelpaisi tehdä pihatöitä!


Ihan selvyyden vuoksi sanottakoon, että nuo viimeisen kuvan tontut tai sammakot eivät todellakaan muuttaneet meidän pihaamme, ehei. Olivat kuitenkin sen verran kuvauksellisia, että pitihän ne ikuistaa.

Just to make one thing clear, no, these gnomes or frogs didn't move in to our garden, not at all. 

Ja kun yksi asia menee pieleen, niin... Takaisin tullessa Mies jätti minut ostoksille. Onneksi huomasin ennen sitä, että oma matkakorttini on jäänyt kotiin, ja sain lainaksi Miehen kortin. No, hetken aikaa kaupoissa kierreltyäni puhelin soi - Miehellä ei ole mukanaan kotiavainta, ainoa mukana oleva oli minulla.

Niin ja jossain vaiheessa päivää muistin, että illalliskalkkuna on pakastimessa erittäin jäässä. Ja oikeastaan Miehenhän piti alunperin olla koko viikonloppu Tukholmassa, mutta hänpä sitten myöhästyi lennolta.

And when one thing goes wrong... On our way back I decided to go shopping. Luckily I noticed before I was left at the shopping centre that I don't have my Oyster card with me (so borrowed one). Well, after 20 min of browsing at the mall I received a phone call saying that I was the only one with a house key.

Not to mention that at some point during the day I realised that our Sunday night dinner is still in the deep-freeze and actually the original plan was that I'd spend the weekend alone with Toddler, but someone missed his flight...

Että tällainen viikonloppu meillä. Miten Sinun viikonloppusi sujui?

This was our life this time. How was your weekend?

2 comments:

 1. Ihana blogi! Kuvat ovat laadukkaita, ja teksti sujuvaa. Ainut, mistä voisi jotain negatiivista sanoa on banneri, se on mielestäni jotenkin liian yksinkertainen. Toisaalta yksinkertaisuus on kaunista, ja jokaisella on oma makunsa. En siis tarkoita mitään pahaa : ) Tykkään lukea blogeja, joiden kirjoittaja asuu ulkomailla, joten alan tässä lähiaikoina selailemaan vanhoja postauksiasi sekä tietty seuraamaan blogiasi muutenkin : ) Näin yhden postauksen perusteella blogisi vaikuttaa kiinnostavalta ja yhdistelet kuvia ja tekstiä kivasti : ) Hyvää kesää sinne! : )

  http://ikavaunelmia.blogspot.fi/

  Meidän blogi, saa käydä vilkaisemassa tai kommentoimassa, mikäli aikaa ja kiinnostusta riittää! : )

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei Iridessa, kiitos kommenteista, kiva kuulla palautetta! Ehkäpä tuohon banneriinkin ajan myötä löytyy uusi inspiraatio tai se täydellinen valokuva, kuka tietää?

   Delete