May 26, 2013

Englantilaista texmexiä - English tex mex

Ihan tässä meidän lähistöllämme on useampi ravintola, ja nyt sitten repäisimme (heh) lauantai-illan kunniaksi (lapsiperheen ilta = kotona jo seitsemältä) ja katsastimme paikallisen TexMex-kuppilan. Ja tältä se sitten näytti...

Here in our neighbourhood we have several restaurants and last night we decided to check out the local Tex Mex place. Hey, it was Saturday after all (haha - family night out = home by seven).Ensisilmäykseltä ravintola näytti siltä, että siellä saattaa olla iltaisin aika hurjakin meno. Mutta niin vain löytyi lastenlista ja - mitä ihmettä - järjestävät myös lastenkutsuja!

First impression was that wow, this place might get wild at night. But what do you know, there was a children's menu there and they said they even organise children's birthday parties!


Ravintola oli saapuessamme tyhjä (yllätys yllätys, kellohan oli peräti puoli kuusi), mutta hetkeä myöhemmin sisään pyrkineet käännyttettiin ovelta. Täyttä. Ilmapalloista päätellen tulossa oli joku isompi synttäri- tai polttariporukka, mutta päästivät meidät kuitenkin sisään. Meissä luki isolla, että lähdemme ihan taatusti ennen juhlaseurueen saapumista. Mutta siis täällä kylälläkin voi pöytävaraus olla ihan tarpeen!

When we arrived the restaurant was empty (surprise surprise, it was 5.30) but quite soon we saw that the staff didn't let other people in - fully booked. Pink balloons could mean that a birthday or a bachelorette party later on. Apparently "we will definitely leave before the party starts" was written all over us and we were let in. But surprise, you might need to make reservations even here!

Otimme alkuun vähän tortillanaksuja dipeillä ja pääruoaksi minulle ankkafajitas ja Miehelle ja Taaperolle ribsejä. Niin, ja äidille cosmopolitan.

We decided to have some tortilla chippies with dips, duck fajitas for me and ribs for the guys. And yes, mum also had a cosmopolitan.Tuossa alemmassa kuvassa on siis lastenannos, ihan reilun kokoinen mielestäni. Taapero vaan päättikin yllättäen, ettei nyt oikeastaan kiinnosta syödä ollenkaan! Yleensä ruoka kyllä maistuu ja ranskalaiset nyt etenkin, mutta eipä mitään, joskus vaan ei maistu.

Hyvää oli joka tapauksessa, ja voipi olla, että tuomme tänne jotkut tulevat vieraammekin!

This is children's portion here in the picture so quite a lot to eat, I think. However, Toddler decided that no eating tonight, which is a surprise as usually we have no problems with food. Well, things happen. 

But food was good and could be that we'll bring some of our guests here, too, later on!

No comments:

Post a Comment