April 04, 2013

Ruokaostoksilla

Kävimme ostoksilla.

Ostoskasseja riittää!
Koska emme ole vielä saaneet autoa, on normaalien talouden perustarvikkeidenkin hankinta ollut hiukan haasteellista. Meiltä on tästä noin kymmenen minuutin kävelymatka lähimpään kauppaan ja hiukan suurempaan markettiin ulkoilee parissakymmenessä minuutissa. Reippailu on hyvästä, mutta esim. kissanhiekkaa ei viitsi ihan hirveästi kanniskella.

Auto on pitänyt saada "ihan kohta", mutta ei siis vielä ole näkynyt, joten illalla sitten saimme tarpeeksemme "onko meillä sitä ja tätä - no ei ole" -keskusteluista, ja tilasimme ruokatarvikkeita netistä.

Voilá, tilaus lähti eilen klo 22 ja tarvikkeet toimitettiin kotiin tismalleen sovittuna aikana tänään iltapäivällä  klo 14.00. Tilasimme tavarat muovikasseihin pakattuina, ja tulos siis ylläoleva, noin kahteen ja puoleen normikokoiseen suomalaiseen muovikassiin mahtuvat ostokset oli täällä pakattu kymmeneen kassiin. Nyt on siis joksikin aikaa roskapusseja kaapissa.

Tuotteet ovat laadukkaita, tosin pari väärinkäsitystäkin kävi: tilasin fresh greens kuvitellen saavani jotain lehtisalaattia, mutta saamani vihreät ovatkin jotain kypsennettävää sorttia. Ja sitä on aika paljon...

Mitä tämä on?
Ja voiksi luulemani paketti olikin jotain oliiviöljylevitettä - no minuahan tuo ei haittaa, mutta Mies saattaa hiukan hätkähtää.

Palvelu oli ystävällistä, ja kotiinkuljetuksen hinta vain £3,90. Luultavasti vähemmän, kuin mitä olisimme kaupassa tuhlanneet karkkeihin ja herkkuihin.

Niin ja kuulemma heillä on myös ilmainen kassien kierrätyspalvelu, eli jos alkaa nurkat täyttyä muovipusseista, niin voi pakata muovikassit yhteen kassiin, niin ne voi antaa heille toimituksen yhteydessä. Kätevää!

2 comments:

  1. Settling down I see... Hienoa palvelua!

    ReplyDelete
  2. Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa. Taidamme käyttää tuota palvelua toistekin!

    ReplyDelete