April 18, 2013

Polyanthus

Niin se aika vierii, kun on kivaa, tai töitä tässä tapauksessa. Viikko on taas yli puolen välin  ja on aika ihmetellä, mihin se oikein meni? No, työnteon lisäksi olen saanut sentään istutettua kukan etupihan ruukkuun.

Time flies when you have fun. Or lots of work in this case! I have also managed to plant this flower in the pot in the front yard:


Kukka on siis Polyanthus eli suomeksi lienee pilvisoilikki, mutta ihan ulosistutettavaksi tämä täällä on ainakin tarkoitettu. Onko siis soilikki vai jokin muu, tietääkö kukaan?

Not sure what this flower is in Finnish...

Illalla onkin ohjelmassa ensimmäinen Taaperon vanhempainvartti täkäläisittäin, jännittävää! Mukava käydä Taaperon oman opettajan kanssa läpi, miten Taapero on sopeutunut, mitä Taapero on tehnyt aiemmin, mitä osaa ja mitä vielä harjoitellaan ja niin edelleen. Tästä ehkä myöhemmin lisää.

Tonight we'll have our first meeting with Toddler's teacher, parents' night, or 15 minutes in this case. Exciting! Good to have a chat with the teacher alone and hear how our Toddler is doing at school plus also tell her what Toddler has done before, what he can do and where he needs help and so on. Will report later how this meeting went - or not, depends...:)


3 comments:

 1. Näyttäisi ihan kevätesikolta joita on jalostettu valtavasti erilaisia ja kokoisia.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehee :) Joka tapauksessa kaunis on, toivottavasti viihtyy ruukussa ja ilahduttaa meitä edes hetken aikaa!

   Delete
 2. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete