April 06, 2013

Päiväretkellä keskustassa

Aah, miten mahtava aurinkoinen lauantaipäivä! Puutarhatöissä? Ei suinkaan, humputtelemassa! Lähdimme päiväretkelle Lontoon keskustaan katsomaan kaupungin vilinää. Ensimmäinen kerta keskustassa.


Käväisimme ensin Canary Wharfin alueella katsomassa liike-elämän uudempaa keskustaa ja pilvenpiirtäjiä. Terästä ja lasia riittää! Toimistotalojen alla ja yhteydessä on alueen kattava ostoskeskus, jossa pääsee helposti rahoistaan.

Siitä jatkoimme legendaariselle Carnaby Streetille, joka on vain yksi Carnabyn ostosalueen kaduista. Huh huh, onneksi oli Taapero mukana, muuten olisi kyllä tullut sorruttua yhteen jos toiseenkin tarpeelliseen. Esimerkiksi näihin tällaisiin:

Pitäisitkö sinä näitä pupukorkokenkiä? Alla oikealla kevään ehdoton hittikenkä, hiukan käytännöllisempi!
Samalla tuli testattua myös metromatkustaminen lastenrattaiden kanssa kulkevan silmin. Ei kovin hyvä yhdistelmä, sillä useilla metroasemilla joko ei ole hissejä lainkaan tai ne on hyvin kätketty - ja niillä ei pääse laiturille asti. Ratasmatkustajille suosittelenkin mukaan kahta aikuista, jotta nostot ja kantamiset onnistuvat. Sain vinkin, että bussimatkustaminen olisi helpompaa, ensi kerralla siis kokeillaan sitä.

Tai sitten ensi kerralla Taapero jää Miehen kanssa kotiin, ja minä lähden yksin - luottokortin kanssa.

No comments:

Post a Comment