March 28, 2013

Kaikki järjestyy...

Näin viiden päivän kokemuksella voi sanoa, että Englanti on erilainen. Täällä eletään kylmintä kevättä miesmuistiin ja täytyy sanoa, että karaistuneempikin suomalainen palelisi.. Johtuu paitsi meri-ilmasta ja -tuulesta, myös siitä, että talojen eristystä ei täällä noin yleisesti ottaen katsota kovin tarpeelliseksi.

Naapurustossa näyttää tältä.
Meillä siis palellaan. Ainakin minä. Ja väännetään kättä siitä, pitäisikö (kaasu-)lämmitys pitää päällä koko ajan vai vain parin tunnin jaksoissa. Sama Mies, joka Suomessa vaati sisälämpötilaksi vähintään 22 astetta, on täällä tyytyväinen nippanappa kahteenkymmeneen, omituista.

Mutta tänä aamuna oli ilmassa selvästi kevään tuoksua! Odotan pääsiäiseksi jo ihan mukavaa kukkaloistoa. Omaa puutarhaa en vielä ole ehtinyt vilkaistakaan, siitä sitten myöhemmin :)

Erään naapurin kevätpuutarhaa.
Oma koti on vielä hiukan sekaisin, tavaraa on edelleen laatikoissa ja hukassa. Esimerkiksi haarukat ja veitset löytyivät eilen. Tavaroiden purkamisen lisäksi on vaiheessa vielä monta muutakin asiaa.

Esimerkiksi internet, jonka piti olla kunnossa jo viikko sitten, tulee ehkä viikon päästä. Siihen asti elän paikallisen mokkulan eli donglen avulla. Minulla kävi niin hyvä tuuri, että kun kerroin Yhtiössä irtisanoutuvani ja muuttavani maasta, kysyivät he heti, enkö voisi jatkaa töitä täältä käsin. Olin ajatellut ehdottaa sitä itsekin, mutta hepä ehtivät ensin. Eli kirjaimellisesti saan nyt elantoni internetin välityksellä, joten toivottavasti kaikki järjestyy ja se oikea nettiyhteyskin sitten lopulta saadaan.

Pikkuhiljaa syksyn lähestyessä on kuitenkin tarkoitus aktivoitua myös paikallisilla työmarkkinolla. Siitä lisää sitten silloin. Siihen asti minulla on kotitoimistolla työkavereina kaksi karvapalloa, jotka tänään minun ahertaessani nukkuivat toinen silmieni edessä ikkunalaudalla ja toinen vieressä muuttolaatikon päällä. Tosi reilua.


No comments:

Post a Comment