March 31, 2013

Hyvää pääsiäistä!

Hyvää Pääsiäistä!Paras tapa saada muuttolaatikot purettua tai yleensäkin siivottua on kutsua ystäviä kylään. Niinpä meillä grillattiin tänään lammasta yhdessä avuliaiden ystävien kanssa. Samassa grillissä kypsyi myös perunat ja valkosipulileipä.

Kuvat on kamalia, myönnän, mutta a) enpä ehtinyt juurikaan kuvata ja b) ei ole uutukaiselle läppärille vielä asennettu mitään ohjelmia, jolla voisi (tai osaisin) tehdä kuville mitään...

Miehen tuttavapiiristä löytyi muutama näppärä ammattiremonttimies, jotka ystävällisesti asensivat meille sähkösuihkun. Niin minkä? No, täkäläinen perussuihku ei tyypillisesti ole kovin hyvä. Veden paine ei ole kummoinen ja lämpötilakin vaihtelee jääkylmästä tulikuumaan. Ratkaisu on kylmävesiputkeen yhdistettävä sähkösuihku, joka lämmittää veden salamannopeasti sopivaksi. Onni on hyvä suihku!

Kiitokseksi kutsuimme tietysti porukan grillaamaan ja kestitsimme pääsiäisen teeman mukaan. Jälkiruoaksi ei ollut mämmiä, mutta avasimme glögipullon, ja sehän sopi tähän kirpsakkaan kevätsäähän kuin nenä päähän.

3 comments: